Testimoniale

Recomandările unora dintre minunaţii şi curajoşii oameni care m-au cunoscut în ipostaza de consilier pentru dezvoltare personală:

ADRIAN este un om obișnuit, ca noi toți.

Însă, dincolo de asta, ADRIAN este un talent care îmbracă forme diverse în viața sa: este talentul unui soț care ştie să ofere iubire, este talentul unui tată care știe să-și îndrume fiul sa pășească cu responsabilitate și curaj în viață, este talentul unui prieten care știe să-i încurajeze și să-i motiveze pe cei apropiați, este talentul propriului EU, care știe să-și trăiască viața cu determinare, inspirație, autenticitate și contribuție pentru o lume mai bună.

ADRIAN deţine talentul de a te ghida astfel încât să cauţi şi să găseşti răspunsurile ce se află în adâncul ființei tale.

Bianca Giurgiu Bucureşti September 20, 2014

Îl cunosc pe ADRIAN din anul 2013 şi, încă de la început, mi-a atras atenţia prin felul său de a fi: un tip dedicat 110% în ceea ce face, implicare totală - rar găseşti oameni cu o astfel de calitate.

Ulterior, cunoscându-l mai bine, am înţeles că este o persoană pe care te poţi baza şi-n care poţi avea încredere.

În comunicarea cu ADRIAN observi abilitatea sa naturală de a te asculta şi de a nu te sâcâi cu sfaturi. La final, eşti mulţumit că ai avut o conversaţie utilă ţie şi, mai ales, rămâi cu plăcuta impresie de confidenţialitate totală.

Viorel Pletea Bucureşti September 18, 2014

Sesiunile de consiliere pentru dezvoltare personală cu ADRIAN sunt incursiuni în interiorul fiinţei tale, în urma cărora vei descoperi şi vei scoate, la suprafaţă gândurilor tale, diamante despre care nici nu ştiai că există în tine.

Rezultatele sunt cu atât mai spectaculoase cu cât, pe lângă implicarea lui ADRIAN, vei contribui şi tu la aceste sesiuni cu sinceritate, curaj şi dorinţă de a evolua.

Lidia Krcsmar Bucureşti September 18, 2014

ADRIAN este o persoana la care simţi din prima clipă căldură, sensibilitate, bucurie, răbdare şi încredere.

Şi toate aceste atuuri ştie să le împletească, cu integritate şi pasiune, în sesiunile de consiliere pentru dezvoltare personală, astfel încât să te susţină să găseşti, în interiorul tău, răspunsurile de care ai nevoie.

Dacă ar fi să folosesc un singur cuvânt pentru a-l caracteriza pe ADRIAN, acesta ar fi ECHILIBRU.

Ramona Cristina Szabo Braşov October 20, 2014

Dacă doreşti să afli mai multe despre ce poate face pentru tine un consilier pentru dezvoltare personală şi cui se adresează serviciile mele, citeşte aici.