Consiliere

În luna iunie 2014, un raport al Organizaţiei Mondiale a UE-Uniunea-europeanaun-omsSănătăţii arată că peste 2.000.000 de români suferă de depresie, iar numărul lor este în creştere. 

În aceeaşi lună, în sondajul eurobarometru întocmit de către Uniunea Europeană, 81% din români nu sunt mulţumiţi de calitatea vieţii lor.

Numele meu este ADRIAN Ulmeanu , sunt consilier pentru dezvoltare personală autorizat şi îţi fac două promisiuni ferme:          
Te voi însoţi în demersurile tale pentru ca tu să devii o persoană mulţumită şi fericită.
Te voi sprijini să ai o viaţa personală şi profesională de succes!

Ce vei obţine?

Îţi ofer susţinerea specializată şi de calitate pentru ca tu să îţi îmbunătăţeşti aptitudinile deţinute (life coaching).

Vei identifica, înţelege şi transforma gândurile care te împiedică să ai încredere şi să excelezi în tot ceea ce faci.

Vei fi o persoană mai calmă, mai optimistă şi vei învăţa să controlezi stresul şi atitudinea ta în următoarele situaţii:

  • okayblocaje emoţionale diverse: emotivitate exagerată, sentimente de vinovăţie, ruşine, incapacitatea de a depăşi o situaţie nedorită;
  • relaţii familiale sau sociale defectuoase: stare conflictuală la locul de muncă sau acasă, dialog deficitar cu cei din jur;
  • obiceiuri nesănătoase: fumat excesiv, consum de alcool, medicamente sau alte substanţe, mâncat exagerat şi fizic supraponderal, jocuri de noroc etc.
  • insomnii, nelinişte, îngrijorare sau enervare;
  • insatisfacţia locului de muncă.

În cadrul sesiunilor de consiliere pentru dezvoltare personală, membrii unei familii (ori persoane aflate într-o relaţie apropiată) îşi îmbunătăţesc substanţial comunicarea şi calitatea vieţii în comun.

În sesiunile pentru grupuri şi colectivele de muncă, persoanele consiliate îşi sporesc performanţele, prin înţelegerea şi adoptarea rapidă a obiectivelor comune ori prin rezolvarea amiabilă a conflictelor.

Cum?

Prin aplicarea de tehnici nondirective, specifice domeniului excelenţei umane, vei avea parte de contextul necesar pentru ca tu, prin stimularea proceselor cognitive şi a gândirii creative, să îţi îndeplineşti scopurile pentru care ai apelat la consiliere.

grup

Sesiunile individuale au o durată de 50 de minute, se desfăşoară într‑o locaţie fizică sau în mediul virtual (prin Skype) şi sunt focusate pe obiectivele propuse de client.

Pentru un grup format din două – trei persoane, sesiunile au durata de 50 de minute şi sunt focusate pe obiective comune tuturor participanţilor.

Sesiunile de grup (maxim 14 persoane) au durata de 180 de minute iar obiectivul acestora este prestabilit de către consilier, pe baza opţiunilor exprimate de către potenţialii clienţi.

Colectivele de muncă participă la sesiuni de consiliere pentru dezvoltare personală pe o durată de 2-3 zile, obiectivul fiind recomandat de către angajator. 

Cu drag, te aştept pentru programări de sesiuni ori alte detalii!